CIU verkkopalvelu avattu
14.5.2010

CIU:n verkkopalvelu on nyt avattu - tervetuloa tutustumaan toimintamme eri osa-alueisiin ja tarjoamiimme palveluihin! Sivustomme toimii monipuolisena alustana ennen kaikkea rekisteröidyille käyttäjille.


Kun aloitimme ciu.fi:n suunnittelun, tavoitteena oli kehittää sivusto, joka ei vain anna tietoa palveluistamme, vaan toimii myös joustavana viestintäkanavana meidän ja asiakkaidemme välillä. Sivuston tulisi tarjota myös ajankohtaista asiantuntijatietoa alalta sekä lisäksi luovuuteen ja muihin mielenkiintoisiksi kokemiimme aiheisiin liittyviä yleisempiä pohdintoja.

Verkkopalvelun toteuttajaksi saimme Innoventum Oy:n, joka tarjosi tavoitteita vastaavat erinomaiset ratkaisumallit. Tärkeimpänä elementtinä on rekisteröitymisominaisuus, joka mahdollistaa jokaiselle rekisteröidylle käyttäjälle erikseen profiloidun sisällön, ja siten mm. pääsyn juuri hänelle tarkoitettuihin materiaaleihin. Kehitystyö toki jatkuu edelleen, ja tämän hetken suunnitelmissa on liittää verkkopalveluun myös mm. videomateriaalien jakamismahdollisuus sekä keskustelupalsta.